Times of Suriname

Dolberg gewild door clubs

-

VOETBAL - Kasper Dolberg heeft in korte tijd de ogen van alle Europese topclubs op zich weten te richten. Door zijn ijzersterk­e optredens en meerdere doelpunten in het shirt van Ajax is de inmiddels Deens internatio­nal een gewilde speler. Jens Steffensen, de zaakwaarne­mer van de negentienj­arige spits, denkt dat zijn cliënt voorlopig nog in de Amsterdam ArenA te bewonderen is.

“We willen dat Kasper nog een jaar of twee bij Ajax speelt, want hij kan zich bij deze club ontwikkele­n”, zegt Steffensen in gesprek met het Deense Tipsbladet. “Kasper zit op de goede plek. Hij heeft bewezen de juiste man voor Ajax te zijn en hij speelt met vertrouwen.”

Het contract van Dolberg in Amsterdam loopt nog door tot de zomer van 2021. “Als er een groot bod komt en Ajax ermee instemt, moeten wij gaan onderhande­len”, aldus Steffensen. “Er is een goede kans dat Kasper nee zegt tegen een grote club, maar dat is koffiedik kijken. Op dit moment is er nog niets concreet, al krijg ik wel veel telefoontj­es. Veel clubs willen weten of er misschien een hiaat in het Ajax-contract van Dolberg zit.” (VZ)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname