Times of Suriname

Forca 16 wint game 1

-

ZAALVOETBA­L - Forca 16 heeft game 1 gewonnen van All Stars in de play-offs van de tweede klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. De ruststand was 2-2, maar Forca 16 trok in de tweede helft toch aan het langste eind en won met 5-4.

All Stars begon heel sterk aan de tweede helft en binnen twee minuten wist het team via Selassie Zandveld de voorsprong te nemen: 1-0. Forca 16 reageerde snel en Danito Olijfveld schoot in de tiende minuut de gelijkmake­r binnen: 1-1. De wedstrijd bleef hierna op en neer gaan, maar vlak voor het einde van deze helft kwamen de teams weer tot scoren. Ivanildo Misidjan zorgde ervoor dat All Stars weer de leiding nam, maar enkele minuten later was Leandro Creton verantwoor­delijk voor de 2-2. In het begin van de tweede helft speelden de teams wat voorzichti­ger en halverwege deze helft vielen er weer doelpunten. In de 35ste minuut kwam All Stars wederom op voorsprong, dit keer was Raynel Gambier trefzeker: 3-2. Forca 16 reageerde wederom snel en Levi Kwakoe zorgde voor de 3-3. Jean-Luc Josafath schoot in de 43ste minuut de 4-3 binnen voor All Stars, maar Forca 16 gaf het niet op en ging weer op zoek naar een gelijkmake­r. Even later schoot Creton de 4-4 binnen en met nog twee minuten te gaan, nam Forca 16, voor het eerst in dit duel, de voorsprong via Olijfveld: 5-4. All Stars deed er alles aan in de resterende minuten om een gelijkmake­r te scoren, maar het lukte niet. Forca 16 won zodoende game 1 en is nog een overwinnin­g verwijderd van de finale.