Times of Suriname

Kabel Boyz-LG wint nipt van The Lions

-

ZAALVOETBA­L - Trainer Gino Brandon van Kabel Boyz-LG is zeer tevreden met de overwinnin­g. Het team won donderdag in de Anthony Nestysport­hal de eerste wedstrijd van The Lions met 7-6. Kabel Boyz-LG staat zo in de best of drie voor met 1-0. De tweede wedstrijd wordt woensdag gespeeld.

Brandon zegt dat het team vooral in de eerste helft heel goed heeft gespeeld, maar in de tweede helft ging het minder aan toe. Kabel Boyz-LG stond in de eerste helft voor met 4-1. Brandon zegt dat het altijd gevaarlijk is als je een ruime voorsprong neemt in de eerste helft, want het team gaat verslappen. The Lions heeft gebruik gemaakt hiervan en kwam zo terug. Hij zegt verder dat de concentrat­ie op een gegeven moment in de tweede helft ook zoek was. Het team heeft volgens hem drie doelpunten cadeau gemaakt aan The Lions, door in de achterhoed­e te blunderen. Vooral doelman Claidel Kohinor kon als schuldige aangemerkt worden. Hij liet gewoon de ballen glippen uit zijn handen. Brandon zegt verder dat de druk nu op The Lions ligt in de tweede wedstrijd.

Trainer Stanley Lamsberg van The Lions zegt dat zijn team gewoon zijn kansen niet heeft benut en dit werd hem fataal. Hij zegt verder dat ook in de verdedigin­g soms zaken fout gingen. The Lions zal weer teruggaan naar de trainingen en hij zal de jongens wijzen op de fouten.

??  ?? Ricardo da Silva van Kabel Boyz-LG probeert weg te draaien. (Foto: Rakesh Parag)