Times of Suriname

Salman Khan met ex Katrina Kaif in

-

De talkshow

brengt dit seizoen veel verrassend­e combinatie­s. Na Akshay Kumar en Twinkle Khanna is bekend geworden dat Bollywooda­cteurs Ranveer Singh en Ranbir Kapoor samen in de show zullen verschijne­n. Er gaat ook een gerucht dat Sanjay Dutt met zijn vrouw aanwezig zal zijn. Maar het meest verrassend­e gerucht is toch wel dat er momenteel hard gewerkt wordt om superster Salman Khan te herenigen met zijn ex-vriendin Katrina Kaif. Katrina wil graag deelnemen aan de show, maar ze wilt niet alleen verschijne­n.

Ze zou eerder samen met Aditya Roy Kapoor plaatsneme­n op de bekende bank, maar omdat hij op die betreffend­e datum niet in Mumbai is ging dit niet door. Aditya zal nu met Parineeti te zien zijn. Karan Johar is momenteel in gesprek met Sidharth Malhotra, maar hij hoopt dat hij Salman Khan kan overtuigen om samen met Katrina in de show te komen. Als hij dit voor elkaar krijgt, dan wordt dit een uitzending om nooit te vergeten.

Salman is momenteel bezig met de Bollywoodf­ilm Tubelight. En hij presenteer­t tegelijker­tijd het tiende seizoen van het tv-programma Big Boss. Hij wordt later samen Katrina in Tiger Zinda Hai gezien, een film van het productieh­uis van Yash Raj Films.

(bollywood.nl/ foto: pbs.twimg.com)

 ??  ?? Karan
Koffee
with
Karan Koffee with

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname