Times of Suriname

Santos bezorgt Transie alsnog een punt

-

VOETBAL - In de allerlaats­te minuut heeft Fernando Santos, Transvaal alsnog een punt kunnen bezorgen tegen Nishan’42 in de Topklasse van de Surinaamse Voetbal Bond. In het goed gevulde Andre Kamperveen­stadion gaf Transvaal zondag een 2-0 voorsprong uit handen, om alsnog 3-3 gelijk te spelen. Debolha Akoela en Ferreira Alessandro scoorde de overige doelpunten van Transvaal, terwijl Foline Abauna, Antione Aida en Ruben Garcai de doelpunten van Nishan’42 scoorde. Trainer Dennis Baino van Transvaal zegt dat hij niet tevreden is met het resultaat. De oefenmeest­er zegt: “Wij zijn de wedstrijd goed begonnen en zo konden wij de voorsprong nemen.” Volgens de trainer heeft Transvaal in de tweede helft iets minder gespeeld en Nishan’42 heeft zijn slag geslagen. Hij vindt dat alles wordt gedaan om Transvaal op de overwinnin­g reeks te zetten. “Er is progressie te merken en alles zal wel goed komen”, zegt de coach. Hij geeft ook aan dat jongens nog moet wennen. Trainer Roberto Godeken van Nishan;42 zegt dat hij tevreden mag zijn. Hij zegt dat het derde doelpunt uit een doodmoment is gebeurd, waar de jongens even concentrat­ieverlies hebben geleden. Dit ons fataal geworden. Desondanks zegt de trainer dat Nishan’42 verder zal gaan met hun goed spel en alles zal doen om hun spelsystee­m beter te maken. Nishan’42 heeft door het gelijkspel vier punten en Transvaal een. De teams hebben twee wedstrijde­n achter de rug.