Times of Suriname

Parineeti Chopra begrijpt B-town niet

-

De ouders van Parineeti Chopra hebben geen verleden in de showbizz. De actrice werd echter in de Bollywoodf­ilmindustr­ie geïntroduc­eerd door Yash Raj Films vanwege haar marktverke­nning vaardighed­en. Onlangs zei Pari dat ze de filmindust­rie nooit zal begrijpen.

“Ik denk dat ik de filmindust­rie nooit zal begrijpen. Ik denk niet dat niemand het zal snappen. Degenen die hier al 50 jaar zijn, zullen het ook met mij eens zijn. De reden daartoe is dat het de manier waarop de industrie functionee­rt, gebaseerd is op de acceptatie van de wereld en dit kunnen we niet bedwingen. Het is ingewikkel­d, dus je zult het nooit begrijpen. Als wij het zouden begrijpen hoe B-Town in elkaar zit, dan zou eenieder ‘koning of koningin’ zijn. En dit is niet mogelijk”, zei Parineeti in gesprek met Hindustan Times.

Ze werd enkele keren gekoppeld aan regisseur Maneesh Sharma. Parineeti beweerde, dat zij het zelf bekend zal maken als zij een liefdesrel­atie heeft. “Als het zo ver is, ga ik het zeker laten weten. We zullen zien wanneer het gebeurt. Op dit moment, wil ik gewoon over mijn werk praten.” Pari is onlangs gestrikt voor het vierde deel van de Golmaal filmreeks van regisseur Rohit Shetty. Golmaal Again staat gepland voor een release met Diwali 2017. De actrice heeft ook de hoofdrol in Meri

en Takadum. In Meri Pyaari Bindu wordt ze naast Ayushmann Khurrana gezien. Zij zal een aspirantza­ngeres in de film spelen. En in met acteur Sushant Singh Rajput.

 ??  ?? Pyaari Bindu Takadum
(media247.co.uk/foto: designwago­n.co.in)
Pyaari Bindu Takadum (media247.co.uk/foto: designwago­n.co.in)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname