Times of Suriname

Ajax mist Ziyech mogelijk tegen Heerenveen

-

VOETBAL - Hakim Ziyech heeft gisteren de training hervat bij Ajax, maar het is twijfelach­tig of de middenveld­er fit genoeg is voor de uitwedstri­jd van morgen tegen Heerenveen.

De afgelopen dagen was Ziyech ziek. Hij trainde niet en miste het Europa League-duel van donderdag met Panathinai­kos. De Amsterdamm­ers wonnen in de Arena met 2-0.

“Hakim is goed ziek geweest, hij is behoorlijk wat kilo’s afgevallen”, vertelde trainer Peter Bosz na de training op zijn wekelijkse persconfer­entie. “Hij heeft vandaag maar een deel van de training meegedaan, dat was ook afgesproke­n. Vandaag besluiten we of Hakim kan spelen.” De 23-jarige Marokkaan is niet het enige twijfelgev­al voor de wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion. Ook over Riechedly Bazoer en de van een blessure herstelde Jaïro Riedewald wordt zaterdag pas besloten of ze tot de selectie behoren. (NS)

 ??  ?? Hakim Ziyech heeft gisteren de training hervat bij Ajax, maar het is twijfelach­tig of de middenveld­er fit genoeg is voor de uitwedstri­jd van morgen tegen Heerenveen. (Foto: Nusport)
Hakim Ziyech heeft gisteren de training hervat bij Ajax, maar het is twijfelach­tig of de middenveld­er fit genoeg is voor de uitwedstri­jd van morgen tegen Heerenveen. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname