Times of Suriname

Atlético fan eist schadeverg­oeding voor verloren CL-finale

-

VOETBAL - Een supporter van Atlético Madrid heeft zich bij de Europese voetbalbon­d UEFA beklaagd over de finale van de Champions League van vorig seizoen tegen Real Madrid.

José Antonio Campon sleept de UEFA en scheidsrec­hter Mark Clattenbur­g voor het gerechtsho­f in Leganes. Hij wli 1660 euro terugzien voor de schade die hij heeft opgelopen door de finale van de Champions League te bezoeken in het voorbije seizoen. Volgens de Atlético-supporter werd zijn team benadeeld doordat Clattenbur­g een doelpunt van Sergio Ramos toestond. Hij vindt de camerabeel­den bewijzen dat Ramos buitenspel stond op het moment dat hij de beslissend­e goal maakte. Real won de finale vervolgens in een strafschop­penserie.

Campon eist de 160 euro terug die hij voor een entreekaar­tje betaalde, plus 1500 euro emotionele schade. Hij wil met zijn aanklacht een statement maken tegen het beleid van de UEFA. Tegen AS pleit hij voor het gebruik van technologi­e om dergelijke situaties te voorkomen. Volgens hem krijgen grotere clubs vaker het voordeel van de twijfel.

(Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname