Ni­ce voor­lo­pig zon­der Ba­lo­tel­li

Times of Suriname - - SPORT -

VOET­BAL - OGC Ni­ce moet het ze­ker drie we­ken stel­len zon­der su­per­spits Ma­rio Ba­lo­tel­li. De Ita­li­aan liep dins­dag tij­dens de trai­ning een kuit­bles­su­re op. Ni­ce mist Ba­lo­tel­li door de bles­su­re in ie­der ge­val in de Li­gue 1-du­els met Bas­tia, Guin­gamp en Tou­lou­se, ver­tel­de Lu­cien Fa­vre aan de Fran­se me­dia. “Daar­in kun­nen we so­wie­so niet op Ba­lo­tel­li re­ke­nen. In de du­els die vol­gen, is de in­zet­baar­heid van de Ita­li­aan nog on­ze­ker.”

Ni­ce is kop­lo­per van de Li­gue 1 en heeft drie pun­ten meer dan Pa­ris SaintGer­main en AS Mo­na­co. Er was nog meer slecht nieuws voor de ploeg van Fa­vre, want ook cen­trum­ver­de­di­ger Paul Bays­se is ge­bles­seerd aan de knie en hij komt dit ka­len­der­jaar niet meer in ac­tie.

Ba­lo­tel­li speelt sinds sep­tem­ber bij Ni­ce en maakt een goe­de in­druk. De spits die ja­ren lang naar zijn vorm zocht bij zo­wel Li­ver­pool als AC Mi­lan trof al ze­ven keer doel in slechts ne­gen of­fi­ci­ë­le wed­strij­den. (Goal)

OGC Ni­ce moet het ze­ker drie we­ken stel­len zon­der su­per­spits Ma­rio Ba­lo­tel­li (l). De Ita­li­aan liep dins­dag tij­dens de trai­ning een kuit­bles­su­re op. (Foto: Voet­bal­zo­ne)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.