Times of Suriname

Nice voorlopig zonder Balotelli

-

VOETBAL - OGC Nice moet het zeker drie weken stellen zonder superspits Mario Balotelli. De Italiaan liep dinsdag tijdens de training een kuitblessu­re op. Nice mist Balotelli door de blessure in ieder geval in de Ligue 1-duels met Bastia, Guingamp en Toulouse, vertelde Lucien Favre aan de Franse media. “Daarin kunnen we sowieso niet op Balotelli rekenen. In de duels die volgen, is de inzetbaarh­eid van de Italiaan nog onzeker.”

Nice is koploper van de Ligue 1 en heeft drie punten meer dan Paris SaintGerma­in en AS Monaco. Er was nog meer slecht nieuws voor de ploeg van Favre, want ook centrumver­dediger Paul Baysse is geblesseer­d aan de knie en hij komt dit kalenderja­ar niet meer in actie.

Balotelli speelt sinds september bij Nice en maakt een goede indruk. De spits die jaren lang naar zijn vorm zocht bij zowel Liverpool als AC Milan trof al zeven keer doel in slechts negen officiële wedstrijde­n. (Goal)

 ??  ?? OGC Nice moet het zeker drie weken stellen zonder superspits Mario Balotelli (l). De Italiaan liep dinsdag tijdens de training een kuitblessu­re op. (Foto: Voetbalzon­e)
OGC Nice moet het zeker drie weken stellen zonder superspits Mario Balotelli (l). De Italiaan liep dinsdag tijdens de training een kuitblessu­re op. (Foto: Voetbalzon­e)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname