Times of Suriname

Kabel Boyz-LG naar herkansing­sronde

-

ZAALVOETBA­L - Kabel Boyz-LG heeft zich kunnen plaatsen voor de herkansing­sronde van de hoofdklass­e play-offs van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Woensdag won het team in de Anthony Nestysport­hal van The Lions met 7-3. Kabel Boyz-LG won zo de serie van best of drie wedstrijde­n met 2-0.

Trainer Gino Brandon van Kabel Boyz-LG zegt dat hij eigenlijk niet had verwacht dat het zo makkelijk zou gaan en dat het team met zo een score zou winnen. Hij geeft aan dat Kabel Boyz-LG meer druk had verwacht van The Lions, want het is een goed team. De oefenmeest­er zegt dat hij een spelsystee­m had uitgezet en het team heeft het goed uitgevoerd. Voor hem is het nu werken aan de minpunten van het team en wachten op de volgende tegenstand­er.

Trainer Stanley Lamsberg van The Lions zegt dat hij zijn team niet herkende. “De vechtlust en de wil om de wedstrijd te winnen, ontbrak.” Hij zegt dat de mentale druk op de jongens misschien groot was. Hij geeft aan dat The Lions wel eraan heeft gewerkt, maar in de wedstrijd is het anders uitgevalle­n. Hij gaat het team voor de laatste maal voor dit seizoen oproepen en een gesprek met de jongens aangaan. De doelpunten van Kabel Boyz-LG werden gemaakt door Marcelo da Silva (3x), Anthony Blijd, Karim Bali, Kevin Monsanto en Romano Stekkel. Evani Esperance van The Lions maakte alle drie doelpunten.

 ??  ?? Ike Adams van Kabel Boyz-LG doet alles om de bal te winnen. (Foto: Rakesh Parag)
Ike Adams van Kabel Boyz-LG doet alles om de bal te winnen. (Foto: Rakesh Parag)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname