Times of Suriname

Iniesta mogelijk terug bij El Clásico

-

VOETBAL - Andrés Iniesta staat weer op het trainingsv­eld na blessurele­ed. Trainer Luis Enrique hoopt zijn sterspeler klaar te stomen voor El Clásico op 3 december. Iniesta viel op 22 oktober in het duel met Valencia (2-3 winst) uit met een knieblessu­re. De middenveld­er zou aanvankeli­jk zes tot acht weken rust houden, maar lijkt zich alweer beter te voelen. Door die meevaller is de middenveld­er vermoedeli­jk net op tijd fit voor de Clásico tegen koploper Real Madrid op zaterdag 3 december.

Iniesta is bezig aan zijn vijftiende seizoen bij Barcelona, maar kwam dit seizoen pas vijf duels in actie. Zonder Iniesta leed Barça alleen puntenverl­ies thuis tegen Málaga CF, vorige week zaterdag. De achterstan­d op Real Madrid bedraagt vier punten en dus is het van groot belang dat de onderlinge wedstrijd van volgende week gewonnen, of in ieder geval niet verloren, wordt.

Barça beschikt dit seizoen over veel goede middenveld­ers. Onder andere Denis Suárez, André Gomes en Arda Turan vervingen de Spanjaard tijdens dien afwezighei­d in de as van het Catalaanse team.

(Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname