Rams­oek nieu­we top­sco­rer

Times of Suriname - - SPORT -

VOET­BAL - HVV heeft don­der­dag in het Ed­dy Black­man sta­di­on zijn eer­ste drie pun­ten ge­pakt. Bij de voort­zet­ting van de twee­de­klas­se­com­pe­ti­tie van de LSO (Li­vor­no Sport Or­ga­ni­sa­tie) ver­sloeg HVV het team van Jong Ji­van Jo­tie met maar liefst 7-2 (3-1).

HVV-spe­ler Rash­wien Rams­oek werd met vier doel­pun­ten top­sco­rer van de wed­strijd en is met vijf tref­fers ook de nieu­we top­sco­rer in de twee­de­klas­se­com­pe­ti­tie. Soe­des­sing Jag­dew, Ni­le­sh Ma­hesh en San­ti­per­kash Ramp­hal­mis­ser wa­ren voor HVV ook een­maal tref­ze­ker. Aan de zij­de van Jong Ji­van Jo­tie wa­ren Jo­ge­sh Che­die en Or­niel Sum­mer­vil­le de doel­pun­ten­ma­kers. In de eer­ste­klas­se­com­pe­ti­tie kwa­men de teams van In­ter­pul en High­waystar niet ver­der dan een 1-1 ge­lijk­spel. Er­vin Do­lai­ni vond in de 45e mi­nuut het net voor High­waystar, ter­wijl In­ter­pul-spe­ler Ian Lald­ha­ri de ge­lijk­ma­ker scoor­de.

Stand klas­se:

in

de

eer­ste

1. SCV 3 (9 pnt), 2. Hind­boys 2 (6 pnt), 3. AMOR 3 (6 pnt), 4. High­waystar 3 (4 pnt), 5. In­ter­pul 3 (4 pnt), 6. Ji­van Jo­tie 2 (3 pnt), 7. Wel­ge­dacht C 2 (3 pnt), 8. Hin­de­laya 3 (0 pnt), 9. BKV(*) 3 (-3 pnt).

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.