Times of Suriname

Ramsoek nieuwe topscorer

-

VOETBAL - HVV heeft donderdag in het Eddy Blackman stadion zijn eerste drie punten gepakt. Bij de voortzetti­ng van de tweedeklas­secompetit­ie van de LSO (Livorno Sport Organisati­e) versloeg HVV het team van Jong Jivan Jotie met maar liefst 7-2 (3-1).

HVV-speler Rashwien Ramsoek werd met vier doelpunten topscorer van de wedstrijd en is met vijf treffers ook de nieuwe topscorer in de tweedeklas­secompetit­ie. Soedessing Jagdew, Nilesh Mahesh en Santiperka­sh Ramphalmis­ser waren voor HVV ook eenmaal trefzeker. Aan de zijde van Jong Jivan Jotie waren Jogesh Chedie en Orniel Summervill­e de doelpunten­makers. In de eersteklas­secompetit­ie kwamen de teams van Interpul en Highwaysta­r niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Ervin Dolaini vond in de 45e minuut het net voor Highwaysta­r, terwijl Interpul-speler Ian Laldhari de gelijkmake­r scoorde.

Stand klasse:

in

de

eerste

1. SCV 3 (9 pnt), 2. Hindboys 2 (6 pnt), 3. AMOR 3 (6 pnt), 4. Highwaysta­r 3 (4 pnt), 5. Interpul 3 (4 pnt), 6. Jivan Jotie 2 (3 pnt), 7. Welgedacht C 2 (3 pnt), 8. Hindelaya 3 (0 pnt), 9. BKV(*) 3 (-3 pnt).

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname