Times of Suriname

FCB overtuigen­d naar herkansing­sserie

-

ZAALVOETBA­L - FCB heeft zich overtuigen­d geplaatst voor de herkansing­sserie van de play-offs van de tweede klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Game twee werd met 10-0 gewonnen van Kismet en het team mag zodoende blijven hopen op een plaats in de finale. FCB won de eerste wedstrijd in deze serie met 3-0 en het was erop of eronder voor Kismet. Maar FCB begon sterk aan dit duel en stond bij de rust met 5-0 voor. Shitan Ganga scoorde twee keer, terwijl Pawan Ramharakh, Enferny Schmeltz en Arrigo Watchman elk een keer trefzeker was. In de tweede helft had Kismet ook niets in te brengen, terwijl FCB door ging met aanvallen. Rajnish Badjalala, Rinesh Lachman, Ramharakh, Delieggio Scheineman en Kenrick Watson scoorden voor hun team. Elk een maakte een doelpunt, waardoor de eindstand 10-0 werd.

FCB zal nu in de herkansing­serie uitkomen tegen de verliezer van de serie All Stars tegen Forca 16 voor een plaats in de finale, terwijl Kismet al uit de competitie ligt.