Times of Suriname

Barka naar herkansing­sserie

-

ZAALVOETBA­L - Barka heeft zich geplaatst voor de herkansing­sserie van de playoffs van de derde klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Het team wist game twee te winnen met 8-6 van Pentagon 3. De eerste game won Barka met 7-6.

In de tweede wedstrijd van deze serie was het alles of niets voor Pentagon 3. Barka begon heel sterk en met een 6-4 ruststand gingen de teams rusten. Derrick Garden en Max Rodriguez waren elk drie keer trefzeker voor Barka in de eerste helft, terwijl Quincy Klas en Jerrel Tilburg elk twee keer trefzeker waren voor de tegenparti­j.

In de tweede helft speelde Pentagon 3 beter, maar het team kon de opgelopen schade van de eerste helft niet inlopen. Radjeshkum­ar Hindori en Rodriguez scoorden elk nog een keer in deze helft voor Barka, terwijl Darl Amelo en Ulrich Reding elk een keer het net vond voor Pentagon 3. Barka zal nu wachten op de verliezer van de serie tussen Styx MN Car Center en Stibula. De verliezer van deze serie zal tegen Barka strijden in de herkansing­sserie om een plaats in de finale. Pentagon 3 ligt al uit de competitie.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname