Times of Suriname

PVV en SNL delen punten

-

VOETBAL - Politie Voetbal Vereniging (PVV) en Surinaams Nationaal Leger (SNL) hebben het op een akkoordje gegooid op woensdagav­ond in de derde ronde van de topklasse van de Surinaamse Voetbal Bond. In het Essedstadi­on kwamen de gewapende machten niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Beide teams waren goed tegen elkaar opgewassen, maar het zou PVV zijn dat in de 30e minuut via Ashiskumar Anroedh uit een scrimmage op 1-0 zou komen. Niet lang daarna, in de 37e minuut, scoorde SNL-speler Lorenzo Akrosie de gelijkmake­r via een machtige vrijtrap. Dit werd ook de ruststand van de wedstrijd. In de tweede helft gingen de teams opzoek naar de overwinnin­gen, maar de gecreëerde kansen werden niet benut. De beste kans van de tweede helft viel voor Donovan Loswijk van SNL. Met nog enkele secondes te gaan, schoot de spits van SNL de bal naast het doel. Door het gelijkspel heeft SNL zijn eerste punt gepakt in deze klasse. PVV heeft door het gelijkspel vier punten.