Times of Suriname

Notch blijft slecht presteren

-

VOETBAL – Notch blijft slecht presteren in de topklasse van de Surinaamse Voetbal Bond. Zaterdagav­ond verloor het team uit Moengo op bezoek bij de huidige semikampio­en Transvaal met 2-1. Notch blijft steken op een punt uit drie wedstrijde­n, terwijl de semikampio­en nu op vier punten komt. Lydi Sunday en Alessandro Ferreira scoorden voor Transvaal, terwijl Wensley Christoph het net vond voor Notch.

Valentino Nassa, de voorzitter van Notch, geeft aan dat de slechte start komt doordat zijn team een slechte voorbereid­ing heeft gehad. Hij zegt dat de spelers nog niet op elkaar zijn ingespeeld, en hierdoor worden er soms fouten op cruciale momenten gemaakt. Deze fouten hebben het team de punten gekost in de afgelopen drie wedstrijde­n. Nassa gelooft dat gaandeweg de competitie Notch beter zal worden en weer punten zal pakken. Notch verloor de eerste wedstrijd met 2-0 van Nishan’42 en in de tweede wedstrijd hield Notch de huidige kampioen Inter Moengo Tapoe op een 1-1 gelijkspel.

Transvaal heeft zijn eerste overwinnin­g van de competitie geboekt. In de eerste wedstrijd ging de semikampio­en op bezoek bij de huidige kampioen met 3-0 ten onder en in de tweede wedstrijd speelde het 3-3 gelijk tegen Nishan’42. In deze wedstrijd stond Transvaal met 2-0 voor, maar gaf deze winst uit handen, waardoor het in de tweede helft met 3-2 achter stond. In de laatste minuten van het duel wist het team toch nog een keer te scoren en een punt te pakken.