Times of Suriname

Koeman wil Van Dijk contracter­en

-

VOETBAL - Virgil van Dijk wordt in verband gebracht met vrijwel alle topclubs in de Premier League, maar Ronald Koeman acht zich niet kansloos in de strijd om de handtekeni­ng van de 25-jarige centrale verdediger. De manager gaat volgens de Daily Mirror een poging wagen om Van Dijk in januari vast te leggen. Everton raakte John Stones in de zomer voor minimaal 56 miljoen euro kwijt aan Manchester City en daarom wil Koeman een high-class centre-back aan de selectie van the Toffeestoe­voegen. Van Dijk maakte afgelopen zondag in de met 1-0 gewonnen thuiswedst­rijd tegen nota bene Everton nog een uitstekend­e indruk. Koeman zou na dat duel de knoop hebben doorgehakt en hebben besloten dat hij een bod wil uitbrengen op de twaalfvoud­ig internatio­nal van het Nederlands elftal. Van Dijk, die nog een contract heeft tot medio 2022, werd eerder al gelinkt aan Manchester United, Manchester City en Liverpool. (VZ)

 ??  ?? Virgil van Dijk (r) speelt goed in de verdedigin­g bij Southampto­n en trainer Ronald Koeman wil de verdediger naar Everton halen. (Foto: Nusport)
Virgil van Dijk (r) speelt goed in de verdedigin­g bij Southampto­n en trainer Ronald Koeman wil de verdediger naar Everton halen. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname