Times of Suriname

Icardi troeft Ronaldo en Messi af

-

VOETBAL - Niet Lionel Messi of Cristiano Ronaldo, maar Mauro Icardi is sinds maandagavo­nd de meest productiev­e speler in de grootste vijf competitie­s.

De Argentijn maakt een veelbewoge­n seizoen door, waarin hij het aan de stok kreeg met de fanatieke ultra’s van Internazio­nale. Op het veld presteert Icardi echter uitstekend. Hij was maandag tweemaal trefzeker in de thuiswedst­rijd tegen Fiorentina (4-2), waarmee hij nu op twaalf competitie­goals staat. Icardi gaf dit seizoen ook al vier keer de bal aan een scorende teamgenoot. Met een aandeel in zestien doelpunten troeft hij iedere andere speler in één van de grote vijf competitie­s af. Internazio­nale scoorde dit seizoen tot nu toe 22 keer, wat wel aangeeft hoe belangrijk de 23-jarige aanvaller is. Tegen Fiorentina nam Inter binnen negentien minuten een 3-0 voorsprong. Voor het eerst in bijna 27 jaar wisten de Nerazzurri zo snel al drie keer te scoren in een competitie­wedstrijd. (Goal)

 ??  ?? Mauro Icardi scoorde dit seizoen al twaalf keer en gaf ook nog vier keer een assist aan een teamgenoot, hiermee heeft hij Cristiano Ronaldo en Lionel Messi overtroffe­n. (Foto: Xinhua)
Mauro Icardi scoorde dit seizoen al twaalf keer en gaf ook nog vier keer een assist aan een teamgenoot, hiermee heeft hij Cristiano Ronaldo en Lionel Messi overtroffe­n. (Foto: Xinhua)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname