Times of Suriname

Terry wil nog enkele jaren door

-

VOETBAL - John Terry wil nog lang niet stoppen met voetballen. De 35-jarige verdediger van Chelsea zegt nog zeker een of twee jaar door te willen gaan. Het is echter de vraag waar Terry dat gaat doen, daar hij een aflopend contract heeft bij the Blues. Gezien zijn reserverol is het niet ondenkbaar dat hij aan zijn laatste jaar bij zijn huidige werkgever bezig is.

Terry moet dit seizoen onder manager Antonio Conte genoegen nemen met een reserverol. Er is geen plek meer voor hem in het elftal sinds de trainer is overgestap­t naar het vooralsnog bijzonder succesvoll­e 3-4-3-systeem. Met een aflopend contract is het daarom nog maar de vraag of Chelsea hem een nieuwe verbinteni­s gaat aanbieden. Nieuw contract of niet, Terry denkt nog niet na over stoppen. “Ik wil nog een paar jaar doorgaan. Of dat hier bij Chelsea is, of ergens anders, weet ik niet”, aldus de verdediger tegenover SFR Sport. “Het is een optie.”

“Ik sta dit seizoen nog onder contract bij Chelsea en wat er daarna gebeurt zien we vanzelf wel”, aldus Terry, die ook al nadenkt over zijn leven na het voetbal. “Ik ben bezig met een trainerscu­rsus. Ik weet niet of ik daadwerkel­ijk trainer wil worden, maar ik wil hier in ieder geval voor slagen.”

(VZ)

 ??  ?? John Terry heeft een aflopende contract bij Chelsea, maar de mandekker komt niet meer tot spelen. Hij beweert dat hij nog enkele jaren op top niveau kan voetballen. (Foto: Voetbalzon­e)
John Terry heeft een aflopende contract bij Chelsea, maar de mandekker komt niet meer tot spelen. Hij beweert dat hij nog enkele jaren op top niveau kan voetballen. (Foto: Voetbalzon­e)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname