Times of Suriname

FCB en Forca 16 klaar voor herkansing­serie

-

ZAALVOETBA­L - FCB en Forca 16 zijn al klaar voor de herkansing­serie van de play-offs van de tweede klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. De eerste wedstrijd wordt morgen gespeeld. De winnaar van deze serie gaat naar de finale, terwijl de verliezer uit de playoffs zal liggen.

FCB plaatste zich heel overtuigen­d voor de herkansing­serie. Het won in de vorige serie de eerste game met 3-0 van Kismet en de tweede met 10-0. Forca 16 had de kans om zich rechtsreek­s te plaatsen voor de finale, maar het verloor de vorige serie van All Stars, dat nu al in de finale zit. Forca 16 begon goed en won game een met 5-4, hierna kwam All Stars sterk terug en wist de andere twee games te winnen. Game twee werd gewonnen met 5-1 en in de derde game werd een 8-4 overwinnin­g geboekt. Forca 16 moet het nu proberen in de herkansing­serie om alsnog de finale te halen.

In de algemene ronde speelde FCB drie keer tegen Forca 16. De eerste game won Forca 16 met 7-2. In de tweede wedstrijd was Forca 16 wederom te sterk en won met 6-3 en de derde wedstrijd eindigde 7-7 gelijk.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname