FCB en For­ca 16 klaar voor her­kan­singserie

Times of Suriname - - SPORT -

ZAALVOETBAL - FCB en For­ca 16 zijn al klaar voor de her­kan­singserie van de play-offs van de twee­de klasse van de Su­ri­naam­se Zaal­voet­bal­bond. De eer­ste wed­strijd wordt mor­gen ge­speeld. De win­naar van de­ze se­rie gaat naar de fi­na­le, ter­wijl de ver­lie­zer uit de play­offs zal lig­gen.

FCB plaatste zich heel over­tui­gend voor de her­kan­singserie. Het won in de vo­ri­ge se­rie de eer­ste ga­me met 3-0 van Kis­met en de twee­de met 10-0. For­ca 16 had de kans om zich rechts­reeks te plaat­sen voor de fi­na­le, maar het ver­loor de vo­ri­ge se­rie van All Stars, dat nu al in de fi­na­le zit. For­ca 16 be­gon goed en won ga­me een met 5-4, hier­na kwam All Stars sterk te­rug en wist de an­de­re twee ga­mes te win­nen. Ga­me twee werd ge­won­nen met 5-1 en in de der­de ga­me werd een 8-4 over­win­ning ge­boekt. For­ca 16 moet het nu pro­be­ren in de her­kan­singserie om als­nog de fi­na­le te ha­len.

In de al­ge­me­ne ron­de speel­de FCB drie keer te­gen For­ca 16. De eer­ste ga­me won For­ca 16 met 7-2. In de twee­de wed­strijd was For­ca 16 we­der­om te sterk en won met 6-3 en de der­de wed­strijd ein­dig­de 7-7 ge­lijk.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.