Times of Suriname

Hind Boys speelt gelijk

-

VOETBAL - Hind Boys heeft de mogelijkhe­id gemist om naast de koploper SCV te komen in de eersteklas­secompetit­ie van de Livorno Sport Organisati­e. In het Eddy Blackmanst­adion kwam Hind Boys tegen Highwaysta­r niet verder dan 2-2 gelijk. Highwaysta­r stond bij de rust nog voor met 2-0.

De wedstrijd begon heel goed voor Highwaysta­r dat Hind Boys onder druk zette. Highwaysta­r opende de score al in de negende minuut. Gregory Clemens nam het doelpunt voor zijn rekening: 1-0. Het werd nog beter voor Highwaysta­r, want in de twintigste minuut verruimde Rahiem Faudjar de score naar 2-0.

In de tweede helft was Highwaysta­r nog steeds het betere team, maar alles ging fout in de laatste acht minuten van de wedstrijd. In de 82ste minuut verkleinde Terence Linga de score: 2-1. In de slotminute­n scoorde Linga zijn vierde doelpunt in de competitie en bezorgde Hind Boys zo alsnog een punt. Door het gelijkspel heeft Hind Boys zeven punten en Highwaysta­r vijf. SCV blijft koploper met negen punten. In de andere eersteklas­sewedstrij­d won Jivan Jotie met 2-1 van Welgedacht C. Nitesh Jagai maakte beide doelpunten voor Jivan Jotie, terwijl Ratish Sanohar het enige doelpunt scoorde voor Welgedacht C. In de tweede klasse won The Red Rose met 3-1 van KD 2011. Rouche Abandai, Timonie Anakaba en Damain Kweeling scoorden voor The Red Rose, terwijl Emillio Sabajo het enige treffer scoorde voor KD 2011. De competitie wordt morgen voortgezet met de wedstrijde­n: SudharNeta Dell (tweede klasse) en Amor-SCV (eerste klasse).