Times of Suriname

Amy Jackson over connectie met Salman Khan

-

Nadat de ‘vermeende’ vriendin Iulia Vantur van superster Salman Khan terug naar Roemenië ging, kwam de vriendscha­p tussen hem en actrice Amy Jackson in de schijnwerp­ers. Gezegd werd dat hij een hechte vriendscha­p met Amy had. Volgens berichten was de twee meer dan ‘gewoon vrienden’. Onlangs verraste de 50-jarige acteur het 2.0-filmteam, toen hij onverwacht bij de trailer lancering verscheen. Amy is de leading lady van deze film. Dit zorgde ervoor dat er meer gespeculee­rd wordt over hun relatie.

Bij de lancering van een magazineco­ver, werd de Britse schoonheid gevraagd over de ‘link-up’. Amy lachte en zei, “Wie wil nu niet een date met Salman hebben?” Ze voegde eraan toe dat de berichten vals waren en dat ze single is.

2.0 is een Indiase science fiction film geschreven en geregissee­rd door S. Shankar, medegeschr­even door B. Jeyamohan en geproducee­rd door Subaskaran Allirajah. Hij is een opvolger van de 2010 Tamilfilm Enthiran. Rajinikant­h speelt Dr. Vaseegaran en Chitti, samen met Akshay Kumar. Iulia is nu terug in India en is zelfs gespot met Salman tijdens het feesten. Niet lang terug gaf Salman’s persoonlij­ke stylist Ashley Rebello een hint op Instagram door een foto van Amy, Waluscha D’Souza, samen met Salman te delen en schreef: “# de mogelijke #hoofdrolsp­elers van Dabbang 3 ha ha #amyjackson #waluscha met #beingsalma­nkhan.” (indiatimes.com/ foto: rockswallp­aperhd.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname