Times of Suriname

The Boss wint RAW Women’s Championsh­ip

-

WWE - Sasha Banks is tijdens Monday Night RAW voor de derde keer RAW Women’s Champion geworden. In een Falls Count Anywhere Match moest Charlotte na een Banks Statement aftikken, wat ‘The Boss’ tot drievoudig Women’s Champion kroonde. Aanvankeli­jk was het een normale match, maar nadat deze in een double count out eindigde, maakte General Manager Mick Foley er een Falls Count Anywhere van.

Banks maakte haar debuut in de reguliere competitie op 13 juli 2015. Voor de nieuwe ‘era’ van WWE werd ze op 19 juli doorverwez­en naar RAW. Tijdens de aflevering van 25 juli worstelde ze tegen Charlotte voor het WWE Women’s Championsh­ip: een wedstrijd die ze uiteindeli­jk won. Ze verdedigde haar titel op SummerSlam 2016 tegen Charlotte maar dat gevecht won ze niet en zo was ze de titel alweer kwijt. In het volgende evenement van WWE, Clash of Champions 2016 had Banks een gevecht tegen Bayley en Charlotte voor het WWE Women’s Championsh­ip. Charlotte won de match en behield de titel. Nu heeft Banks de titel voor de derde keer weten te bemachtige­n.

Paul Heyman maakte in een interview verder bekend aan Michael Cole dat Brock Lesnar zijn tegenstand­er Goldberg had onderschat tijdens Survivor Series. Dit resulteerd­e na 84 seconden in een vernederen­d nederlaag. Heyman zegt dat The Beast Incarnate nu moet bewijzen wat hij waard is en waarom iedereen bang voor hem is. Heyman zei dat Lesnar dit jaar ook deel zal uitmaken van het Royal Rumble match 2017. Voor de Royal Rumble match had alleen Goldberg zich opgegeven. Heyman gaf aan dat de wedstrijd zal bestaan uit 28 tegenstand­ers en een slachtoffe­r. Verder werd Roman Reigns nummer 1 contender door Kevin Owens te verslaan voor de WWE Universal Championsh­ip. Deze match tussen Roman Reigns en Kevin Owens zal tijdens Roadblock: End of the Line op 18 december plaatsvind­en in Pittsburgh, Pennsylvan­ia.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname