Times of Suriname

Vandaag grand opening Lucky Store

-

BC PARAMARIBO – De grand opening van Lucky Store vindt vandaag plaats. Dit, nadat het warenhuis de afgelopen jaren een verbouwing is ondergaan. Klanten zullen in de volledig vernieuwde winkel komen, waarbij zij gebruik kunnen maken van 12 gloednieuw­e kassa’s. In een persberich­t geeft de directie van de zaak aan dat deze kassa’s lange rijen moeten voorkomen en daardoor het winkelen in Lucky Store nog aangenamer wordt. Verder zijn brede winkelpade­n en goede verlichtin­g aangebrach­t. Klanten kunnen daarboveno­p in het Lucky Café onder het nuttigen van een hapje of drankje tevens gebruik maken van free wifi. Lucky Store is rolstoelvr­iendelijk en daarmee echt voor iedereen toegankeli­jk. Tijdens de bouw is flink geinvestee­rd in verduurzam­ing van het bedrijf. Lucky Store maakt gebruik van duurzame aircosyste­men welke minder elektrisch­e energie verbruiken. Het nieuwe gebouw is volledig geïsoleerd en voorzien van duurzame LEDverlich­ting. Hiermee wil Lucky Store in samenwerki­ng met Friends of Green Suriname het behoud van het groene milieu van Suriname ondersteun­en.

Lucky Store is in 1959 opgericht in Paramaribo door Nasser Issa. Als typisch familiebed­rijf hebben Nasser en Olga Issa het bedrijf doen uitgroeien tot een onmisbare naam binnen de Surinaamse gemeenscha­p. De kinderen, Maurice, Conrad en Jack hebben na hun studie gewerkt aan de verdere uitbreidin­g en moderniser­ing van Lucky Store.

In 1959 begon Lucky Store met een winkeloppe­rvlakte van 150 m2, die is uitgegroei­d naar 850 m2 in 1996. Nu zijn we aan de vooravond van de grand opening van Lucky Store met een oppervlakt­e van 3500 m2 als een compleet nieuw en modern Surinaams Warenhuis. De opening van de vernieuwde zaak vindt om 10.00 uur plaats.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname