Times of Suriname

Westbrook niet te stoppen

-

BASKETBAL - Russell Westbrook is momenteel niet te stoppen in de NBA. De basketball­er loodste Oklahoma City Thunder na verlenging langs Washington Wizards (126-115) en strooide bovendien met zijn vierde tripledoub­le op rij.

De 28-jarige guard noteerde 35 punten, 14 rebounds en 11 assists. Westbrook bewees ook in de extra tijd zijn waarde door 14 van de 21 punten (waarvan zes benutte vrije worpen) van Oklahoma voor zijn rekening te nemen. Het betekende voor Westbrook alweer zijn negende tripledoub­le van het seizoen en de 46ste uit zijn loopbaan, waarmee hij LeBron James heeft gepasseerd op de ranglijst aller tijden in de NBA. Michael Jordan kwam in zijn loopbaan tot 31 triple-doubles. Westbrook werd de vierde speler in de historie van de NBA die minstens twee keer een triple-double in vier opeenvolge­nde duels heeft gemaakt. Zijn eerste kwartet triple-doubles op rij verzorgde hij in maart 2015. De wedstrijd tussen Philadelph­ia 76ers en Sacramento Kings werd afgelast vanwege het vochtige speelveld. De organisati­e kreeg door de hoge luchtvocht­igheid in Philadelph­ia het niet voor elkaar om het veld droog te houden.

Boston Celtics-Detroit Pistons: 114-121, Toronto Raptors-Memphis Grizzlies: 120-105, Chicago BullsLos Angeles Lakers: 90-96, Minnesota Timberwolv­esNew York Knicks: 104106, Dallas Mavericks-San Antonio Spurs: 87-94, Denver Nuggets-Miami Heat: 98106, Phoenix Suns-Atlanta Hawks: 109-107 en Portland Trail Blazers-Indiana Pacers: 131-109.

(NOS)

 ??  ?? Russell Westbrook van Oklahoma City Thunder probeert langs Marcin Gortat van Washington Wizards te gaan. (Foto: ESPN)
Russell Westbrook van Oklahoma City Thunder probeert langs Marcin Gortat van Washington Wizards te gaan. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname