Times of Suriname

Barka naar finale derde klasse

-

ZAALVOETBA­L - Barka heeft game twee van de playoffs van de derde klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond van Styx MN Car Center gewonnen met 5-4. Hiermee heeft het team zich voor de finale geplaatst, waarin Stibula de tegenstand­er zal zijn. Barka stond bij de rust met 3-2 achter, maar kwam heel sterk terug in de tweede helft en wist de schade in te lopen en tot slot zelfs het duel te winnen.

Barka wist al in de eerste minuut te scoren via Rodriguez Da Cruz: 1-0. Maar Styx MN Car Center wist binnen korte tijd deze achterstan­d om te buigen. In de achtste minuut maakte Gordon Tempico de 1-1 en in de dertiende minuut schoot Furgill Ong A Fat de 2-1 binnen. Styx MN Car Center was beter in deze fase en zou nog eens tot scoren komen in de zeventiend­e minuut via Robert Zebeda: 3-1. Barka, dat heel moeilijk op dreef kwam in deze helft, kwam voor rust nog tot scoren via Faizel Goelamnabi die de ruststand bepaalde op: 3-2. Styx MN Car Center begon ook heel goed aan de tweede helft en in de 32ste minuut schoot Zebeda de 4-2 binnen, maar Barka gaf niet op en binnen enkele minuten verkleinde Derrick Garden de achterstan­d: 4-3. Barka groeide in het spel en in de 42ste minuut zorgde Garden ook voor de 4-4. Styx MN Car Center was even de kluts kwijt en Barka profiteerd­e hiervan. In de laatste minuut schoot Kelvin Ajodhia de 5-4 binnen en zodoende won Barka dit duel: het gaat nu naar de finale.