Times of Suriname

SCV wint vijf op rij

-

VOETBAL - SCV blijft het goed doen in de eersteklas­secompetit­ie van de Livorno Sport Organisati­e. Het team boekte zijn vijfde overwinnin­g op rij, door Hindelaya in het Eddy Blackmanst­adion te verslaan met 4-2. Bij de rust stond SCV al voor met 3-1. SCV startte de wedstrijd goed en opende al in de negende minuut de score. Miguel Hill maakte zijn zesde treffer voor het seizoen. Even later was het de topscoorde­r van vorig jaar, Jonathan Iroredjo, die de voorsprong van SCV verruimde: 2-0. Twee minuten na het doelpunt van Iroredjo, bracht Ritesh Ramkoemar Hindelaya terug in de wedstrijd: 2-1. Hierna ging het team op zoek naar de gelijkmake­r, maar kon het net niet vinden. In de 30ste minuut was het Lyano Ronde die de voorsprong weer verruimde voor SCV. In de tweede helft nam SCV nog een ruime voorsprong door een doelpunt van Hill. Voor de spits van SCV was het de zevende keer dat hij het net vond. Hierna deed Hindelaya alles om terug te komen, maar vond het net maar een keer via Rishi Ramnarain. SCV staat door de overwinnin­g aan kop met vijftien punten. Voor Hindelaya is deze de vierde nederlaag op rij.

In dezelfde klasse speelde Jivan Jotie 1-1 gelijk tegen Highwaysta­r. Rahiem Faudjar opende de score voor Highwaysta­r, terwijl Nitesh Jagai de gelijkmake­r scoorde. In de tweede klasse won The Red Rose met 6-1 van Amor 2 en Caravan 2010 en Cruzeiro speelden 1-1 gelijk.