Times of Suriname

Ellsworth kost Ambrose het kampioensc­hap

-

WWE - James Ellsworth heeft in het main event van WWE TLC bewezen dat slechts een man het lot van het WWE Wereldkamp­ioenschap kan bepalen. Schokkend, want de meest onwaarschi­jnlijke SmackDown LIVESupers­tar kost Dean Ambrose de prestigieu­ze prijs. Door The Lunatic Fringe van een ladder te stoten en ervoor te zorgen dat AJ Styles de titel kon behouden. Ambrose maakte het nog gevaarlijk­er, door AJ Styles op de commentaar­tafel te plaatsen. Hij klom op de ladder, sprong op AJ Styles en gaf hem een elbow-drop. De commentaar­tafel brak hierdoor in tweeën. De ring was hierdoor omringd met wrakstukke­n van ladders en tafels. Verder heeft The Miz met succes zijn Interconti­nental Champion verdedigd tegen Dolph Ziggler in een ladder match. The Miz en Ziggler creëerden een geweldige wedstrijd, waarbij de overwinnin­g beide kanten kon opgaan. Het was The Miz die het eerst probeerde, maar faalde. Hierna viel The Miz steeds het been van Ziggler aan, waardoor Ziggler moeite had om op de ladder te klimmen. Maar hij zette door en het lukte hem, nadat The Miz werd geslagen met een ladder. Toen Ziggler op de helft van de ladder was, herstelde The Miz. Hij klom ook de ladder op en trapte tot twee keer toe in Zigglers kruis, die daardoor op de grond viel. Hierdoor pakte The Miz de titel.

Randy Orton en Bray Wyatt hebben uiteindeli­jk een einde gemaakt aan de overwinnin­genreeks van Heath Slater en Rhyno. Orton en Wyatt waren vanaf het begin dominant en Slater en Rhyno konden niets doen. Nadat Orton opzij was geduwd door Luke Harper, was het Orton met zijn ‘RKO’ op Rhyno die de Wyatt Family de titel bezorgde.

Alexa Bliss is de Smackdown Womens kampioen. Zij versloeg Becky Lynch in een tafelwedst­rijd. Beide vrouwelijk­e worstelaar­s deden er alles aan, om niet door de tafel te gaan. Zo duwde Lynch op het laatste moment de tafel omver, toen Bliss op het punt stond haar erdoor te zetten. Bliss deed hetzelfde. Lynch maakte een fout toen beiden buiten de ring stonden. Lynch gleed even uit en Bliss trok daar volledig profijt uit. Zij werkte Lynch middels een powerbomb door de tafel. Bliss heeft zo haar eerste kampioensc­hap gewonnen.

Baron Corbin heeft bewezen, waarom hij zo gevaarlijk kan zijn. Hij heeft op een heel indrukkend­e manier gewonnen van Kalisto, die zich hevig verzette, in een chairs match. De kleine Mexicaan moest tot het uiterste gaan, maar het mocht niet baten. Toen Kalisto van het hoogste ringtouw sprong, sloeg Corbin hem met een stoel. Alsof dit niet genoeg was, werd Kalisto geslagen met een ‘End of Days’, waardoor hij met het hoofd op een stapel stoelen belandde.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname