Times of Suriname

Puwa Nani verpletter­t De Rest

-

VOETBAL – Puwa Nani heeft De Rest verpletter­d in zijn eerste wedstrijd van het seizoen in de U-15-klasse van de Surinaamse Voetbal Bond. Puwa Nani ging met een 6-1 voorsprong rusten en won uiteindeli­jk met 132. Chivaro Dors en Saifulloh Sobari scoorden elk drie keer voor de winnaar.

Puwa Nani was al vanaf het begin het betere team en in de vijftiende minuut was het al raak via Gilliano Trustfull: 1-0. Enkele mimuten later zou Sobari de score tillen naar 2-0 en Dors zorgde voor de 3-0. De Rest was zowel collectief als individuee­l heel zwak en kreeg het heel moeilijk om uit zijn eigen speelhelft te komen. Voor de rust scoorden Sobari, Ismael Karijodikr­omo en Trustfull nog eens, waardoor de score opliep naar 6-0. Vlak voor het einde van deze helft deed Urvin Tiapoe wat terug namens De Rest en hij wist een aansluitin­gstreffer te maken: 6-1. In de tweede helft bleef de wedstrijd eenzijdig. De Rest kon niets opbrengen tegen Puwa Nani, dat niet genoeg had en meer doelpunten wilde. Dors, Krishan Dos Santos, Tariq Gödeken, Ishaan Jabbar en Chomor Kongnetima­n scoorden elk een keer, terwijl Sobari nog twee doelpunten voor zijn rekening nam. Tiapoe was in deze helft ook een keer trefzeker voor De Rest. De eindstand werd 13-2.

U-15-klasse: Houttuin won met 3-2 van AC Puwa Nani en Transvaal zegevierde met 1-0 over Robinhood. U-9-klasse: Anubbis Warrior won met 4-0 van AC Adonai, Transvaal speelde 1-1 gelijk tegen OASE en Puwa Nani was met 2-0 te sterk voor TAS.