Times of Suriname

Arsenal moet Özil laten gaan

-

VOETBAL - Mesut Özil en Arsenal hebben nog altijd geen akkoord bereikt over een nieuw contract. De Duitse internatio­nal zou torenhoge salariseis­en hebben en de clubs zouden in de rij staan om hem over te nemen. Ray Wilkins, oud-speler van onder meer Chelsea en Manchester United, vindt dat the Gunners niet moeten voldoen aan zijn wensen en hem beter kunnen laten gaan. De opvolger van Özil heeft Arsenal met Jack Wilshere namelijk al in huis, meent Wilkins.

Wilshere speelt dit seizoen op huurbasis bij Bournemout­h. “Ik zou Wilshere terughalen en Özil laten gaan”, zegt Wilkins in gesprek met talkSPORT. “Ik denk dat Jack enorm geniet bij Bournemout­h. Hij speelt wekelijks en je ziet duidelijk zijn vooruitgan­g. Gelukkig heeft hij geen last meer van blessures, waar hij in het verleden veel mee kampte.”

Volgens Wilkins gaat Arsenal er niet op achteruit wanneer Özil het Emirates Stadium verlaat. “Ik denk dat Wilshere gelijkwaar­dig kan zijn aan Özil, misschien zelfs beter”, aldus de voormalige trainer van onder meer Fulham. “Özil laat geweldige dingen zien, maar in de grote wedstrijde­n is het een stuk minder.”

(VZ)

 ??  ?? Arsenal moet Mesut Özil laten gaan, omdat hij torenhoge salariseis­en heeft en de club heeft in Jack Wilshere een geschikte vervanger voor de Duitser. (Foto: Xinhua)
Arsenal moet Mesut Özil laten gaan, omdat hij torenhoge salariseis­en heeft en de club heeft in Jack Wilshere een geschikte vervanger voor de Duitser. (Foto: Xinhua)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname