Times of Suriname

Stibula en Barka gaan voor eerste zege in finale

-

ZAALVOETBA­L – Zowel Stibula als Barka gaat zondag voor de eerste zege in de finale van de play-offs van de derde klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Stibula plaatste zich rechtreeks voor de finale ten koste van Styx MN Car Center, terwijl Barka Pentagon 3 en Styx MN Car Center moest verslaan om de finale te halen.

Stibula werd koploper van de algemene ronde en moest in de halve finale uitkomen tegen Styx MN Car Center, die op de tweede plaats eindigde in de algemene ronde. Styx MN Car Center won game een, maar Stibula wist game twee en drie te winnen en zodoende zich rechtstree­ks te plaatsen voor de finale.

Barka kwam uit tegen Pentagon 3 in de andere halve finale, in de serie nummer drie tegen nummer vier. Barka was veel beter dan zijn tegenstand­er in deze serie en na twee wedstrijde­n was deze serie al beslist. Barka moest nu in de herkansing­sserie uitkomen tegen Styx MN Car Center. Barka was ook in deze serie oppermacht­ig en wist deze serie met 2-0 te winnen. Barka zal nu uitkomen tegen Stibula voor het kampioensc­hap van de derde klasse in een best of three serie. In de algemene ronde kwamen deze twee teams ook al drie keer tegen elkaar uit. Stibula won de eerste wedstrijd met 7-6, de tweede wedstrijd werd ook door Stibula gewonnen, met 6-3 en in de derde wedstrijd was Stibula wederom het betere team. Het werd een 4-2 overwinnin­g.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname