Times of Suriname

Mando gaat voor zege in Coronie

-

VOETBAL – Trainer Roberto Mando van A Coconut wil zaterdag in de tweede speelronde van de hoofdklass­e van de Surinaamse Voetbal Bond winnen op bezoek bij West United, in Coronie. Deze wedstrijd wordt om 16.30 uur gespeeld in het Letitia Vriesdespo­rtcomplex.

Mando geeft aan dat het reis naar Coronie lang en vermoeiend zal zijn, maar hij hoopt dat de spelers wel optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijd. Hij geeft aan dat de voorbereid­ingen goed waren en de trainingen ook optimaal werden bezocht. De oefenmeest­er zegt verder dat hij alle spelers ter beschikkin­g zal hebben, dus hij hoopt op een overwinnin­g in Coronie. Natuurlijk onderschat hij West United niet, dat thuis speelt en zeker voor eigen publiek zal willen winnen, zegt Mando. De trainer zegt dat in de afgelopen jaren A Coconut het telkens moeilijk heeft gehad op bezoek bij West United, daarom verwacht hij dat zijn spelers gediscipli­neerd blijven en tot het laatste fluitsigna­al blijven strijden. Ricardo Walker, trainer van West United, geeft aan dat elk team, dat thuis speelt verplicht is te winnen, dus hij verwacht zaterdag niets anders dan een overwinnin­g van zijn team. Hij weet dat het niet gemakkelij­k zal worden, maar door de steun van het thuispubli­ek en honderd procent inzet, is het wel mogelijk, zegt Walker tot slot.

A Coconut won zijn eerste wedstrijd van de competitie met 4-1 van Flora, terwijl West United op bezoek bij Papatam 0-0 gelijk speelde.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname