Times of Suriname

Dallas Mavericks opnieuw onderuit in NBA

-

BASKETBAL - Dallas Mavericks blijft het dit seizoen in de Amerikaans­e profbasket­balcompeti­tie NBA slecht doen. De kampioen van 2011 ging woensdag met 89-120 onderuit tegen Sacramento Kings. Halverwege was de stand 52-56.

Na 21 wedstrijde­n staat Mavericks pas op vier overwinnin­gen. Daarmee is de club de slechtst presterend­e in de Western Conference. Dallas Mavericks trad opnieuw aan zonder de geblesseer­de sterspeler Dirk Nowitzki. Deron Williams was met twintig punten het meest trefzeker bij de verliezend­e thuisploeg.

Atlanta Hawks maakte een einde aan een slechte serie. Na zeven nederlagen op rij werd de wedstrijd tegen Miami Heat wel gewonnen: 103-95. Dwight Howard nam 23 punten voor zijn rekening.

Voor de zevende keer op rij heeft Golden State Warriors gewonnen van Los Angeles Clippers. In Californië eindigde de topwedstri­jd in de Western Conference in 98115. Liefst vijf basketball­ers van Warriors noteerden dubbele cijfers. Klay Thompson was de topscorer met 24 punten. Het aandeel van Stephen Curry was echter nog groter. Hij maakte niet alleen negentien punten, maar hij verstoorde constant het aanvalsspe­l van Clippers. Na het vierde kwart stond hij op liefst zeven steals - het hoogste aantal van dit NBA-seizoen.

Charlotte Hornets-Detroit Pistons: 87-77, Orlando Magic-Boston Celtics: 87117, Brooklyn Nets-Denver Nuggets: 116-111, Milwaukee Bucks-Portland Trail Blazers: 115-107, Houston Rockets-Los Angeles Lakers: 134-95, New York Knicks-Cleveland Cavaliers:94-126 en Phoenix Suns-Indiana Pacers: 94-109.

(De Telegraaf)

 ??  ?? Deron Williams glipt erdoorheen. (Foto: De Telegraaf)
Deron Williams glipt erdoorheen. (Foto: De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname