Times of Suriname

Kerstlied Nisha Madaran ft Black Harmony

-

Nisha Madaran heeft met de bekende Nederlands­e muziekgroe­p Black Harmony een kerstlied uitgebrach­t. Hiermee wil Madaran haar Kerstboods­chap aan de totale Surinaamse gemeenscha­p overbrenge­n.

‘Het is Kerstfeest (zonder jou)’ is het eerste Kerstlied van Madaran, in samenwerki­ng met de ‘Black Harmony’ die vorig jaar november is uitgebrach­t. Een eigen compositie in het Nederlands, Surinaams en Engels met een stukje uit een oud gedicht en melodie “Old Lang Syne” uit 1788 (vrij vertaald “times gone by” en in het gedicht wordt bedoeld “rememberin­g friends from the past and not letting them be forgotten”). Samen met de ‘Black Harmony’ (Stefano, Jamal, Romario & Lando) is het een prachtige Kerstlied geworden. Arrangemen­t lag in handen van Roberto Banel, die ook op de piano was. Het opname en mixen van het lied heeft de Wayang studio op zich genomen en mastered at: FAIRY TALES Music Operation Suriname by Sonny Khoeblal,

Ludwig Heidanus.

“Het einde van het jaar is weer nabij, kerst staat weer voor de deur. Niet alleen denken we dan aan vrije dagen, feesten, lekker eten en cadeautjes, maar zeker aan alle overdenkin­gen, herinnerin­gen van toen en nu. Velen van ons vieren deze dagen met hun geliefden naast zich, maar zo zijn er ook velen die hun naasten moeten missen om welke reden dan ook tijdens deze dagen. Ik neem daarom ook u mee in mijn mooie herinnerin­genlijst van het afgelopen jaar. Alvast een gezegende en liefdevoll­e tijd toegewenst”, luidt Madaran’s Kerstboods­chap. Verder wil Madaran ook een ieder, waaronder ‘ Green Conservato­ry Suriname’ hartelijk dankzeggen voor de ondersteun­ing in haar loopbaan.

(GP)/ foto: Nisha Madaran)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname