Times of Suriname

Twintig jaar Radio 10 in het teken van liefde voor Suriname

-

Het in 1996 opgerichte station Radio 10 viert morgen, 10 december, haar twintigjar­ig bestaan in het Andre Kamperveen­stadion. De viering staat in het teken van liefde voor Suriname. Surinaamse artiesten met een nummer één hit zullen op het podium staan.

Voor deze speciale gelegenhei­d heeft het station gekozen voor een show met een line-up die bestaat uit artiesten van wie hun nummers de afgelopen jaren als nummer een hebben gestaan op de wekelijkse hitlijsten van het station. De headliner is niemand minder dan Kenny B, die meer dan negen nummer één singels op zijn naam heeft staan. Dit ook vanwege het feit dat Kenny B een goede vriend van niet alleen Radio 10 is, maar ook van één van de oprichters van het station, Werner Duttenhofe­r, is geweest. Volgens de organisati­e die geleid wordt door Odette de Miranda, Steven van Frederiksl­ust, Peter Waterberg en ook de big men himself Radio 10-directeur Werner Duttenhofe­r junior, wordt deze de show van het jaar 2016. Het voorprogra­mma van de show bestaat uit optredens van Nisha Madaran, Suri Allstarzz,

Raf Shanko, Naks, Jo-Ann en Philla, Asgar en Siri F Helena.

De show staat geheel in het teken van Suriname en is daarom ook een mix van elke stijl van muziek. Volgens Kenny B bestond het jaar uit veel minder leuke dingen, maar op deze avond zullen de ultieme leuke momenten naar buiten komen. Ook is er gezorgd voor een uniek decor en vanuit Nederland is speciale muzikale begeleidin­g gehaald. De crew van Radio 10 verwacht dat het publiek goed zal opkomen om er een mooi moment van te maken.

(MW/Foto: M Winter)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname