Times of Suriname

Eerste echte romcom van Bollywood

-

Toen de trailers van romantisch­e komedie Befikre uitgebrach­t werden, dachten velen dat de film volgepakt is met romantisch­e scènes. Ook leek het erop dat hij een remake is van No Strings Attached (2011) van Hollywooda­cteurs Natalie Portman en Ashton Kutcher. De sterren van Befikre beweren echter, dat er geen gelijkenis­sen tussen beide films zijn en ze zijn er trots op om deel uit te maken van een origineel script. Ranveer Singh, die het karakter van Dharam speelt, zegt dat Befikre niets te maken heeft met de film No Strings Attached. “De inhoud is puur origineel, het verhaal is door Aditya Chopra geschreven. Er zijn weinig originele scripts in de Indiase cinema en ik ben er trots op.”

De 31-jarige acteur meent dat de Indiase cinema geen idee heeft over wat romcom betekent. Volgens hem voldoet Befikre wel eraan. “In de Indiase cinema, krijgt een romcom een andere wending. Tegen het einde van het interval, is er een twist en deze bepaalt de afloop van de tweede helft. Befikre voldoet aan het genre. Ons streven met deze film is om de echte romantisch­e Hindi komedie, die frisheid brengt, te presentere­n”, aldus de Bajirao Mastani-acteur. Hij sprak ook over zijn relatie met de hoofdrolsp­eelster Vaani Kapoor. Hij plaagde Vaani veel. Toen Ranveer op school zat ‘pestte’ hij zijn medeleerli­ngen en tijdens de filmopname­s kon hij hetzelfde doen met Vaani. “Ze is eenvoudige en mooie dame. Ik ben er zeker van dat na 10 december, haar leven gaat veranderen.”

Over de film zei Ranveer in een recent interview, “Ik denk dat de film een universele aantrekkin­gskracht heeft. Maar ik zal u adviseren om de film niet alleen te bekijken, u zult meer van genieten. Befikre is modern en tegelijker­tijd traditione­el.” De film ging gisteren in première.

(indianexpr­ess.com/foto:1.bp.blogspot.com)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname