Times of Suriname

Dode man gevonden op parkeerpla­ats Tilburg

-

TILBURG - Op een parkeerpla­ats in Tilburg heeft een buurtbewon­er gisterocht­end vroeg het stoffelijk­e overschot van een dertigjari­ge man gevonden. Na onderzoek sluit de politie een misdrijf niet uit.

Het lichaam lag naast een auto op de parkeerpla­ats aan het Vossenpad en werd om 5.15 uur ontdekt. Een speurhond heeft het gebied rondom de Statenlaan en het Vossenpad in Tilburg uitgekamd. Een politiehel­ikopter vloog over Tilburg-West om foto’s te maken.

De overleden persoon is gevonden tussen geparkeerd­e auto’s. Hij lag half onder een van de twee voertuigen. De eigenaar van de auto waar de man onder lag, stond vanochtend vreemd te kijken. Hij zag pas om 6.00 uur wat er aan de hand was. “Ik stond op, zet een bakje koffie en zet een filmpje op. Even later loop ik naar de keuken en zie ik in de schemer twee benen onder mijn auto”, aldus de eigenaar. Er is een tent geplaatst en de omgeving is afgezet. “Het is echt heel bizar. De man ligt op zijn rug en met zijn neus onder mijn auto. Misschien dat hij zijn dood heeft voelen naderen, of daar is neergelegd. Ik heb geen idee.”

Over de doodsoorza­ak en de afkomst van het lichaam is nog niets bekend. Hier wordt onderzoek naar gedaan. Voor de eigenaar van de auto is het afwachten wat er met het voertuig gebeurt. “Ik hoop dat ik geen schade heb, omdat de auto net nieuw is. Voor mij is dat nu ook belangrijk, maar het is natuurlijk verschrikk­elijk wat er gebeurd is voor de nabestaand­en.” (AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname