Times of Suriname

WBC geeft ruime voorsprong uithanden

-

VOETBAL – Walking Boyz Company (WBC) heeft een ruime voorsprong uithanden gegeven tegen sukkelend PVV, in de topklassec­ompetitie van Surinaamse Voetbal Bond. In het Essedstadi­on gaf WBC een 3-1 voorsprong weg en speelde vrijdag uiteindeli­jk 3-3 gelijk.

Vanaf het beginsigna­al domineerde WBC. Het team kwam tal van keren gevaarlijk opzetten voor het doel van PVV, maar kon doelman Brayan Damba niet verslaan. In het 31ste minuut versloeg Regillio Kemper doelman Damba wel en gaf WBC een voorsprong: 1-0. Dit werd ook de ruststand van de wedstrijd. In de tweede helft kreeg PVV een penalty. Jimmy Patrick belastte zich hiermee en maakte geen fout: 1-1. Hierna nam WBC de wedstrijd over. Het team domineerde de wedstrijd en in de 60ste minuut gaf Stefan Baneti WBC weer de voorsprong: 2-1. Negen minuten later was het een machtige vrije trap van Vangelino Sastromedj­o die Damba kanloos liet: 3-1. WBC ging op een rustig tempo door in de wedstrijd en dit werd het team fataal. Zes minuten voor het einde verkleinde Courtney Pita de achterstan­d voor PVV naar een verschil van een doelpunt: 3-2. PVV bleef pressie uitoefenen. WBC kreeg de kansen om de wedstrijd af te maken, maar faalde om die te benutten. Diep in blessure tijd schoot Donovan Dieko de bal langs doelman Ronnie Aloema. Hierdoor gaf WBC een ruime voorsprong uit handen.

??  ?? Een spelmoment uit de wedstrijd tussen WBC en PVV. (Foto: Rakesh Parag)
Een spelmoment uit de wedstrijd tussen WBC en PVV. (Foto: Rakesh Parag)