Times of Suriname

Real Madrid in extremis langs Deportivo

-

VOETBAL Sergio Ramos zorgde met een doelpunt in de 93ste minuut voor het verschil tegen Deportivo La Coruña voor Real Madrid, hierdoor won de Spaanse grootmacht met 32. Vorige week scoorde hij ook al in de slotfase tegen Barcelona.

De openingsfa­se was vrij timide, maar na tien minuten kreeg Real Madrid de eerste kans van de wedstrijd via Nacho, maar zijn inzet werd geblokkeer­d. Doelman Tyton hield Deportivo La Coruña hierna enkele malen goed op de been.

Deportivo La Coruña was uiteraard de mindere, maar totaal niet onder de indruk van de koploper. Celso Borges dacht al gescoord te hebben, toen hij bij een voorzet vanaf links knap voor zijn directe tegenstand­er kwam. De Costa Ricaanse doelman van Real Madrid, Keylor Navas, liet echter zien waarom hij de eerste doelman is van de Madrilenen. Hij tikte de bal knap voor de eerste paal langs uit het doel.

De spelers gingen met een 00 stand aan de thee. Álvaro Morata, die in de eerste helft nog niet veel goed had gedaan brak de ban voor Real Madrid. Een fraaie krul vanaf een meter of achttien schoot hij in de verre hoek: 10. De 20 voor Real hing in de lucht, maar juist op dat moment wist Deportivo via Joselu twe keer te scoren. Met deze score op het scorebord gingen de Madrilenen vol in de aanval. Het had echter moeite met kansen creëren. Toch kwam Madrid op 22. Mariano kon een goede voorzet van Vázquez met zijn schouder in de touwen werken. In de laatste vijf minuten brak de pleuris uit. Een grote vechtparti­j ontsierde het duel en doelman Tyton lag tot tweemaal toe op de grond. In de 93ste minuut kopte Sergio Ramos de bevrijdend­e treffer binnen voor Real Madrid uit een corner van Toni Kroos: 32. (Goal)

 ??  ?? Sergio Ramos kopt de derde en winnende treffer voor Real Madrid (Foto: De Telegraaf)
Sergio Ramos kopt de derde en winnende treffer voor Real Madrid (Foto: De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname