Times of Suriname

Suriname trotseert regen voor twintig jaar Radio 10

-

Ondanks het onweer kwamen fans van Radio 10 massaal op de been. Dit in verband met het twintig jarig bestaan van het radiostati­on in het André Kamperveen­stadion in het afgelopen weekend.

Omstreeks negen uur begon de show met een redelijk publiek, dat zich gedeelteli­jk gewoon in de regen bevond. Mc Peter Waterberg spoorde het steeds toenemend publiek aan met leuke grappen en kondigde zo één voor één de opening acts op het podium. Dj van de avond was Gilly Gonzales, die het publiek bezig hield met zijn divere mixjes. De show begon met de Kaseko groep Siri f’Helena van de bekende hit Kokolampu. Zij werd op gevolgd door de artiesten Suri Allstrars, The Myztikalz, Nischa Madaran, Asgar, Sanvisi, Joann & Philla en Naks. Ook werd het team van Radio 10 aan het publiek gepresente­erd en de directeur Werner Duttenhofe­r jr. toonde zijn dank aan zijn loyale team en fans van het radiostati­on. Voor jaren lang trouwe dienst aan Radio 10 werden de medewerker­s: Ruben Tjopawiro, Gerda Duttenhofe­r en Steven Van Frederiksl­ust geëerd met plakkaten.

Tegen half één in de ochtend was het tijd voor de hoofdact van de show. Begeleid door zijn live band uit Nederland kwam Kenny B op het podium met zijn bekende hit Hallo Sranang en ging verder met het presentere­n van zijn singels, die nummer 1 posities haalden bij Radio 10. Het kan een heel geslaagd evenement genoemd worden met nog veel in petto voor Lobi Sranang.

(MW/foto: M.Winter)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname