Times of Suriname

Shraddha en Aditya Roy Kapur promoten OK Jaanu

-

Aditya Roy Kapur en Shraddha Kapoor krijgen nu al veel positieve reacties op de trailer, nieuwe nummers en promoties van op het internet. De twee gingen ook naar de sets van de reality tv-show

Super Dancers van actrice Shilpa Shetty om de film te promoten. Shraddha’s outfit was gewoon perfect. Shraddha en Aditya hadden veel plezier met de deelnemers en de juryleden van Rithvik Dhanjani, presentato­r van de reality tv-show, deelde een groepsfoto van de deelnemers, de juryleden en de twee acteurs op Instagram. De tv-acteur plaatste een onderschri­ft erbij. “Dit is zo’n fantastisc­he ervaring”, schreef hij. Shraddha en Aditya zullen de sets van een aantal tv-programma’s bezoeken om OK Jaanu te promoten, inclusief de komende zang reality show, Dil Hai Hindustani. Karan Johar, Shekhar Ravjiani, Badshah en Shalmali Kholgade zijn de juryleden van deze show. We kunnen niet wachten om deze twee op televisie te zien. Ze zullen misschien ook in Bigg Boss 10 verschijne­n. Om een of andere reden willen alle beroemdhed­en de deelnemers van de show ontmoeten.

OK Jaanu is de Hindi remake van regisseur Mani Ratnam’s Tamil hit

OK Kanmani en vertelt het verhaal van een jong stel dat het over een ding eens is, ze willen niet trouwen. Beide hebben grote carrièredr­omen. Tara (Shraddha Kapoor) wil studeren in Parijs en Adi (Aditya Roy Kapur) wil de volgende Mark Zuckerberg worden. Ze besluiten samen te wonen. Dat gaat een tijdje goed, totdat Tara een telefoontj­e krijgt dat ze naar Parijs mag. Wat betekent dit voor hun ‘liefdeslev­en’? staat gepland voor een release op 13 januari 2017.

 ??  ??
 ??  ?? OK Jaanu
Super Dancers.
OK Jaanu (indianexpr­ess.com/foto: 1.bp.blogspot.com)
OK Jaanu Super Dancers. OK Jaanu (indianexpr­ess.com/foto: 1.bp.blogspot.com)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname