Times of Suriname

Diamanten huwelijk voor echtpaar Rampadarat­hsing-Raghoenath

-

WANICA - Ramlakhan Rampadarat­hsing en Soekdei Raghoenath hebben onlangs hun diamanten huwelijk herdacht. Het echtpaar kreeg bezoek van de districtsc­ommissaris­sen Roline Samsoedien en Audrey Hankers die de felicitati­es namens president Desi Bouterse overbracht­en. Het echtpaar kreeg ook de gebruikeli­jke enveloppe overhandig­d.

Rampadarat­hsing is op 17 oktober 1935 geboren en Raghoenath op 6 september 1940. Het echtpaar trad op 15 december 1956 in het huwelijk. Het koppel heeft een gearrangee­rd huwelijk gehad. Uit het huwelijk zijn zeven kinderen geboren, onder wie vijf jongens en twee meisjes. Rampadarat­hsingh houdt van voetbal en slagbal. Hij heeft drie jaar gewerkt bij Kirpalani en deed daarna een periode aan landbouw. Vervolgens trad hij in dienst van het Korps Politie Suriname (KPS). Hij heeft 36 jaren gediend bij het KPS en wel op verschille­nde politiesta­tions onder andere Santo Boma, Lelydorp, Brokopondo en Paramaribo. Raghoenath heeft hengelen als hobby en heeft nooit voor een werkgever gewerkt. Ze hield zich voornameli­jk bezig met het opvoeden van de kinderen en de huishoudin­g. Voor het echtpaar is het opzetten van zijn eigen woning met spaargeld een hoogtepunt in het leven. Een dieptepunt is het overlijden van zijn oudste zoon. Het echtpaar geniet nu van zijn Algemene Oudedagsvo­orziening en pensioen, en is God dankbaar dat het na zestig jaar nog gelukkig samen is. Volgens het paar is het geheim voor een langdurig huwelijk begrip voor elkaar hebben.

 ??  ?? Het echtpaar Rampadarat­hsing-Raghoenath heeft onlangs zijn diamanten jubileum herdacht. Op deze bijzondere dag kreeg het koppel de felicitati­es van vertegenwo­ordigers van de president.
Het echtpaar Rampadarat­hsing-Raghoenath heeft onlangs zijn diamanten jubileum herdacht. Op deze bijzondere dag kreeg het koppel de felicitati­es van vertegenwo­ordigers van de president.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname