Times of Suriname

Wenger baalt van arbitrage

-

VOETBAL - Arsenal kwam zondag in de kraker tegen Manchester City nog wel op voorsprong, maar vertrok uiteindeli­jk met een 2-1 nederlaag uit het Etihad Stadium. The Citizens wipten zodoende over de Londenaren heen en zijn zo op zeven punten achterstan­d van koploper Chelsea voorlopig de belangrijk­ste uitdager. Arsène Wenger was na afloop van de wedstrijd dan ook niet te spreken over het resultaat en baalde van de arbitrage.

“Volgens mij hebben we het in fysiek opzicht laten lopen in de tweede helft. In de eerste helft waren we constant scherp en gevaarlijk en daarbij kwam ook nog eens dat veel beslissing­en niet onze kant op vielen”, analyseerd­e hij bij Sky Sports. “De twee doelpunten van City waren allebei buitenspel en in een wedstrijd van dit belang is genoeg ook genoeg. We hebben dit seizoen al last gehad van een aantal slechte beslissing­en en ik heb vandaag naar beide goals gekeken, het waren twee buitenspel­doelpunten.”

“Bij de tweede gaat het zelfs om een paar meter, de eerste een beetje. Maar wat kan ik doen? Daar moeten we mee leven”, ging Wenger verder. “Het is moeilijk om dit in een dergelijke belangrijk­e wedstrijd te accepteren. Maar, zoals bekend is, worden de scheidsrec­hter beschermd alsof het leeuwen in de dierentuin zijn. Ik wil dat ze goed beschermd worden en ik wil dat ze veilig zijn, maar het zou nog beter zijn als ze de juiste beslissing­en konden nemen.”

(VZ)

 ??  ?? Arsène Wenger, trainer van Arsenal, baalt van de arbitrage van de wedstrijd tussen Manchester City tegen Arsenal. De arbitrage keurde twee buitspel doelpunten goed van Manchester City.
Arsène Wenger, trainer van Arsenal, baalt van de arbitrage van de wedstrijd tussen Manchester City tegen Arsenal. De arbitrage keurde twee buitspel doelpunten goed van Manchester City.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname