Times of Suriname

Kabel Boyz 2 trekt seriestand gelijk

-

ZAALVOETBA­L - Kabel Boyz 2 heeft de seriestand in de finale van de play-offs van de eerste klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond gelijkgetr­okken. Het team wist in game twee tegen Silent met 6-4 te winnen en heeft zodoende een beslissend­e derde game afgedwonge­n van Silent, dat de eerste wedstrijd won met 6-3.

Het was erop of eronder voor Kabel Boyz 2 in deze wedstrijd. Het team begon heel goed en kwam al in de vijfde minuut op een 1-0 voorsprong via Glenn Ligeon, maar de tegenstand­er reageerde snel. Silent vond na twee minuten een gelijkmake­r, gemaakt door Given Pika: 1-1. Beide teams speelden hierna voorzichti­g om fouten te voorkomen, maar in de 24ste minuut kwam Kabel Boyz 2 toch op een voorsprong, toen Miquel Larijn het net vond: 2-1. Silent begon goed aan de tweede helft en binnen een minuut wist Randy Molisie de 2-2 te maken. Deze score stond ook niet lang op het scorebord, want enkele minuten later was Djordjo Wijngaarde van Kabel Boyz 2 verantwoor­delijk voor de 3-2. Kabel Boyz had de smaak te pakken en het team was beter in deze fase. Silvano Overman zorgde voor de 4-2 en Romario Veldkamp schoot de 5-2 binnen. Silent gooide hierna alles in de aanval en wist de schade in te lopen. Molisie maakte de 5-3 in de 45ste minuut en een minuut later verkleinde hij de achterstan­d verder naar een doelpunt: 5-4. Silent bleef aanvallen en zocht naar de gelijkmake­r, maar kreeg juist in de laatste minuut van dit duel een tegendoelp­unt te verwerken. Overman scoorde nog eens en bepaalde de eindstand op 6-4.