Times of Suriname

Pinas redt punt voor Notch

-

VOETBAL - Milton Pinas heeft Notch diep in blessureti­jd het gelijkspel bezorgd in de topklassec­ompetitie van de Surinaamse Voetbal Bond. In Moengo speelden het thuisteam en Jong Rambaan in de zesde ronde 4-4 gelijk. Bij de rust stond Jong Rambaan voor met 1-0.

Beide teams begonnen de wedstrijd goed en creëerden de kansen, maar deze werden niet benut. Naar mate de wedstrijd vorderde, begon Notch het spel over te nemen, maar het was niet goed bij de afronding. Dit werd Notch fataal, toen Lorenzo Overman het ‘uitteam’ op voorsprong zette: 1-0. Notch kreeg in de resterende tijd goede mogelijkhe­den om het net te vinden, maar het team faalde. In de tweede helft was Notch wel trefzeker. Na twee minuten in de tweede speelperio­de bracht Wensley Christoph de teams op gelijke hoogte: 1-1. Notch ging in de aanval voor een tweede, maar kreeg juist een tegendoelp­unt. Overman maakte zijn tweede en gaf Jong Rambaan weer de voorsprong: 2-1. Weer was het Notch dat terugkwam en Edven Welkens scoorde voor Notch: 2-2. Vijf minuten later nam Jong Rambaan voor de derde keer de voorsprong en dit keer was Mengalfio Ceder trefzeker: 3-2. Notch bleef komen en voor de derde keer in de wedstrijd maakte het team gelijk. Christoph maakte het doelpunt: 3-3. De wedstrijd leek gelijk te eindigen, toen Regillio Abiting met nog twee minuten te gaan, Jong Rambaan voor de vierde keer op voorsprong bracht: 4-3. Jong Rambaan was goed op weg om zijn derde overwinnin­g te pakken, maar Pinas dacht er anders over. Diep in blessureti­jd bracht hij de teams voor de vierde keer op gelijke hoogte: 4-4.