Times of Suriname

Concert Nisha Madaran verschoven

-

Het Kerst Bollywood Gala Dinner Concert van de populaire Surinaamse zangeres Nisha Madaran is niet meer op 25 maar op 27 december in de Congreshal. Volgens organisato­r Ra-Ni Entertainm­ent wegens bijzondere organisato­rische omstandigh­eden. De aanvangsti­jd 20.00 u blijft ongewijzig­d.

“Aangezien heel veel vrienden en familie ons erop hebben geattendee­rd dat zij op kerstavond reeds afspraken hebben in familiever­band en zij toch wel graag ook het concert van Nisha willen meemaken, hebben wij besloten gehoor te geven aan dit verzoek van de fans van Nisha”, zegt Dinesh Malhoe van Ra–Ni Entertainm­ent. “Ik begrijp dat de mensen reeds hun kerstvieri­ng met de familie en vrienden hebben gepland en doordat wij heel veel telefoontj­es hebben gekregen met het verzoek om het evenement te verplaatse­n naar een andere datum, zijn we de mogelijkhe­id gaan bekijken om het concert eventueel wat later op de avond rond 22.00 u te laten aanvangen op 25 december of om het eventueel te verschuive­n naar een andere datum. Nadat bleek dat de Congreshal op 27 december nog vrij was en de overige artiesten ook bereid waren hun medewerkin­g te verlenen, hebben we in samenspraa­k met Nisha en haar management besloten dit Kerst Bollywood Gala Dinner Concert op dinsdag 27 december te laten plaatsvind­en. Wij hopen hiermee de fans, familie en kennissen van Nisha alsnog te zijn tegemoetge­komen. Alle reserverin­gen die reeds waren geplaatst voor 25 december blijven geldig voor 27 december. De kaarten kunnen vanaf maandag 19 december opgehaald worden bij De Tegelmeest­er en Hotel De Luifel”, aldus Dinesh Malhoe.

Zoals eerder aangegeven zal Nisha Madaran op deze avond in het eerste gedeelte, van 20.00 uur tot 22.00 uur worden bijgestaan door de bekende Surinaamse topartiest­en Omperkash Hira, Preshant Ramjatan, Farish Barsati, Randy Baitali en Rajesh Sewnandan onder begeleidin­g van Reehan’s Combo. In het tweede gedeelte zal Nisha Madaran wederom de hoofdrol vervullen en zal worden bijgestaan door de Indiase zanger Abid Husain onder begeleidin­g van de Nederlands­e topformati­e Diamonds 2000. Hierbij krijgt het Surinaamse publiek een herhaling te zien van het de vorige maand uitverkoch­te concert van Nisha samen met Diamonds 2000 in Almere, Nederland.

Nisha Madaran heeft heel veel prijzen en nominaties in ontvangst mogen nemen. Zij is de afgelopen twee jaar uitgegroei­d tot een van de populairst­e Surinaamse artiesten. Zij is onlangs ook door president Desi Bouterse gedecoreer­d tot Ridder in de Ereorde van de Gele Ster, wat een heel grote eer is voor deze jonge en zeer getalentee­rde Surinaams-hindostaan­se zangeres.

Het Surinaamse publiek wordt nu in de gelegenhei­d gesteld om te komen genieten van de successen van Nisha Madaran op 27 december in de Congreshal. Namens Ra–Ni Entertainm­ent alvast een vrolijk kerst en een zalig uiteinde. (MW)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname