Times of Suriname

Tamansarie wint groots

-

VOETBAL - Tamansarie heeft groots gewonnen van Prisiri bij de voortzetti­ng van de eersteklas­secompetit­ie van de Meerzorg Sport Bond. De jongens uit Tamansarie stonden bij de rust al met 6-0 voor en wonnen uiteindeli­jk met 9-1. Rafael Modiwirjo scoorde vier keer in dit duel. Tamansarie kende een flitsende start en wist binnen de eerste twaalf minuten drie keer te scoren. Gilliano Tawikarja opende de score in de tweede minuut, drie minuten later werd de voorsprong verdubbeld door Modiwirjo en in de twaalfde minuut zorgde Mario Majo voor de 3-0. Prisiri kon de tegenstand­er niet bijbenen en kreeg voor rust nog drie tegendoelp­unten. Modiwirjo scoorde nog twee keer, terwijl Raoul Smith een keer trefzeker was. De ruststand was 6-0. In de tweede helft bleef Tamansarie zoeken naar meer doelpunten. In de 51ste minuut maakte Majo de 7-0, zes minuten later maakte Radjdeep Narain van Prisiri een eigendoelp­unt en enkele minuten later tilde Modiwirjo de score naar 9-0 voor zijn team. Hierna probeerde Prisiri de schade beperkt te houden en wist in de 87ste minuut via Ashiesh Lakpalsing­h een eretreffer te maken. De eindstand werd 9-1.

Overige uitslagen:

Bintang Lair won met 4-2 van Jong Excelsior, Naw Jawaan A won groots met 6-0 van JVV A en Jong Tiger kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen The Brothers. In de tweede klasse won Nacional van Deva Boys 82 met 3-2, GWU en Schorpioen B speelden 1-1 gelijk, Tamansarie B was met 2-1 te sterk voor Redjo en Naw Jawaan B ging met 9-0 ten onder tegen Real Peperpot.