Times of Suriname

LdH dankt gemeenscha­p voor gulle gave

-

PARAMARIBO - Het Leger des Heils (LdH) heeft met de gulle gave van de gemeenscha­p, het bedrijfsle­ven en de overheid landelijk meer dan 2700 personen blij kunnen maken met een kerstpakke­t. Volgens Majoor Vilece Thomas is er zowel in contanten als in goederen gedoneerd. Naar schatting is er zo een SRD 250.000 aan donatie binnengeko­men. Thomas zegt pas in januari het exacte bedrag aan te kunnen geven dat is opgehaald. Het is in ieder geval gelukt het doel te bereiken; een glimlach op vele gezichten en daar is het LdH alle donoren klein en groot dankbaar voor. Het streven was om SRD 300.000 op te halen en 3000 personen een pakket te geven. De majoor denkt dat de streefsom wel is gehaald en dat tegen het eind de target om 3000 personen blij te maken ook een feit is.

Er is niet alleen geld gegeven want het LdH heeft ook van bedrijven en individuen goederen ontvangen. Na het verstrekke­n van de pakketten in Paramaribo leek het er volgens Thomas even op dat het LdH niet alle gebieden, waar het op gemikt had behoeftige­n te voorzien, zou kunnen aandoen. Maar het bedrijfsle­ven en de gemeenscha­p zijn doorgegaan met doneren en hebben het mogelijk gemaakt dat naast Paramaribo ook behoeftige­n in Nickerie, Para, Saramacca, Pontbuiten en Lelydorp van een kerstpakke­t zijn voorzien.

De majoor was aanwezig bij het verstrekke­n van de pakketten in de districten en zegt dat de vreugde niet te beschrijve­n is. De mensen hebben heel erg dankbaar gereageerd en het LdH zal zich blijven inzetten om het verschil uit te maken voor velen in de samenlevin­g.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname