Times of Suriname

Ajay Devgn in Priyadarsh­an’s nieuwe film

-

Ajay Devgn en regisseur Priyadarsh­an gaan weer samenwerke­n. Na Aaksrosh (2010) en (2012) gaat het duo samenwerke­n aan de Hindi remake van de Malayalam film Oppam. De regisseur had zijn hart aanvankeli­jk gezet op Akshay Kumar. Akshay was erg enthousias­t over het script, maar Priyadarsh­an wilde in 2017 al beginnen met de opnames. Akshay is echter helemaal volgeboekt voor de komende twee jaar en moest het aanbod afwijzen.

De Rustom-acteur is nu bezig met de opnames van Toilet - Ek Prem Katha. Berichten suggereren dat deze film gebaseerd is op PM Narendra Modi’s favoriet project,

Bharat Abhiyan. Het is naar verluidt een luchtige komedie, die over deze campagne gaat. Later verschijnt hij samen met Huma Qureshi in Jolly LLB 2, het vervolg op de satire Jolly LLB. Aki heeft drie films voor volgend jaar: Jolly LLB 2 van regisseur Subhash Kapoor en twee van regisseur Neeraj Pandey, Crack en Toilet: Ek Prem Katha. Hij heeft ook een speciale rol in een andere Neeraj Pandey productie: Naam Shabana. Priyadarsh­an benaderde Ajay. Ook Ajay bleek razendenth­ousiast over het script. En het meest belangrijk­e, hij is in 2017 beschikbaa­r. Ajay speelt in de film de rol van een blinde liftoperat­or. De film staat gepland voor release omstreeks eind 2017. De 47-jarige acteur heeft ook een rol in Baadshaho (Engels: Friends), de Indiase actiethril­ler geschreven door Rajat Arora, geregissee­rd en mede-geproducee­rd door Milan Luthria. Emraan Hashmi, Esha Gupta, Ileana D’Cruz en Vidyut Jammwal zijn de andere hoofdrolsp­elers. De film staat gepland voor een wereldwijd release op 1 september 2017.

 ??  ?? Swachh(bollywood.nl/ indiatimes.com/ foto: files.wordpress.com)Tez
Swachh(bollywood.nl/ indiatimes.com/ foto: files.wordpress.com)Tez

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname