Times of Suriname

Nasri wordt onderzocht op doping

- Samir Nasri (l) wordt door de Spaanse antidoping­autoriteit­en onderzocht op het gebruik van verboden middelen. (Foto: Nusport)

VOETBAL - Samir Nasri wordt door de Spaanse antidoping­autoriteit­en onderzocht op het gebruik van verboden middelen. Dat meldde El País gisteren. Het onderzoek is ingesteld naar aanleiding van tweets die dinsdagavo­nd verschenen op het Twitter-account van Nasri, dat was gehackt door zijn ex-vriendin Anara Atanes.

Atanes plaatste een serie van tweets, waarin ze Nasri onder meer beschuldig­de van vreemdgaan. Ze reageerde op een afbeelding van de kliniek Drip Doctors, gevestigd in Los Angeles, waarop Nasri poseerde met de vrouwelijk­e arts Jamila Sozahdah. Na de behandelin­g zou Nasri in een hotel het bed hebben gedeeld met de desbetreff­ende dame. “Jullie hebben mij direct na de behandelin­g ook seksuele diensten aangeboden. Jongens, zorg er allemaal voor dat je deze service meepakt”, schreef Atanes via het account van de middenveld­er van Sevilla. Vervolgens noemde ze de arts een ‹hoer›. Drip Doctors had de foto nietsvermo­edend gedeeld via sociale media, maar de kliniek wordt door antidoping­autoriteit­en in de gaten gehouden. Drip Doctors staat bekend om het toedienen van vitamine-injecties. Die zijn niet verboden, zolang het gaat om minder dan vijftig milliliter. Bovendien moet de betreffend­e substantie niet op de lijst van verboden middelen van antidoping­agentschap WADA staan. “Dat een atleet in een dergelijke kliniek opduikt, is al verdacht”, zegt een bron binnen het Ministerie van Sport tegen El País. De foto van Drip Doctors leek onopgemerk­t voorbij te gaan, totdat Atanes de aandacht erop vestigde. (VZ)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname